web analytics

Translate

Mixed nagellak swatches

maandag 28 april 2014

IMG_4199

Er zijn zoveel verschillende lakjes. Verschillende merken, kleuren, finishes, tinten, glitters. Vandaag swatch ik enkele lakjes die uit allerlei verschillende collecties, merken en potjes komen. Normaal swatch ik vaak lakjes uit dezelfde collectie, maar om eens lekker te variëren, 3 totaal verschillende lakjes. Laten we beginnen!

IMG_4196

IMG_4193

Catrice Ultimate Nail Lacquer Karl Says Très Chic

Een mooie oudroze tint. Ik vind hem wel wat hebben! Lekker meisjesachtig en een kleurtje die voor elke dag goed is. Op deze foto draag ik 2 laagjes en hij dekt prima. Hij gaat bij mij ongeveer 2 dagen mee, voor mij is dit gemiddeld. Daarna komen de eerste chips. Ik vind het een mooie kleur! Catrice een goed betaalbare nagellak met een goede prijs-kwaliteitverhouding. – € 2,99

IMG_4198

IMG_4192

Barry M Matte Crush

Ja! Love matte! Ik had in Londen al een Barry M matte nagellak gekocht (check die hier). In de River Island in Amsterdam kwam ik de matte Barry M lakjes weer tegen. Deze keer in het bordeaux. Ik was enthousiast over de nude matte lak, dus de bordeaux kleur voeg ik aan mijn collectie toe. Erg mooi matte. Na 2 dagen gaat het effect helaas wel weg, maar dat maakt hem niet minder mooi. Na die 2 dagen zal het meer op een normale bordeaux lak lijken. Hij blijft echter wel een paar dagen zitten zonder dat hij begint te chippen. –  € 5,50

IMG_4195

IMG_419

Sally Hansen Blue Streak Complete Salon Manicure

Normaal ben ik niet zo’n fan van blauw, maar deze kleur vind ik echt heel erg mooi! Potjandorie. In het begin was ik niet helemaal om, maar nu denk ik daar anders over. Mooie kleur, love it! De lak blijft bij mij ook lang zitten, zeker een paar dagen zonder dat hij begint te chippen, en sowieso ben ik fan van de kwastjes van Sally Hansen. Die zijn mooi afgerond en lakken erg fijn. Ik draag 2 laagjes, maar met 1 laagje dekte die ook al erg goed. Ik merk zelf altijd wel dat lakjes bij 2 lagen beter blijven zitten. – € 10,99

IMG_4197

Sally Hansen Ahead Of The Vurve Sapphire nail file

Om nagels mooi te houden is een vijl zeker een must. Ik doe altijd mijn best mijn nagels mooi lang en gevormd te houden. Soms wel moeilijk hoor! Zo bleef ik laatst met mijn nagel haken in een uiennetje, jakkes. Toen mijn nagel afscheurde daardoor wilde ik hem natuurlijk wel mooi in vorm brengen met een vijl.

Ik gebruik de laatste tijd de Sally Hansen Ahead Of The Curve Sapphire nail file. Persoonlijk vind ik glazen vijlen het fijnste, deze vijlen erg fijn. Kartonnen vijlen vind ik over het algemeen niet fijn en een glazen zijn vaak mijn favoriet.Maar deze doet ook prima zijn werk en is daarnaast een tikkie goedkoper. Zit tussen de kartonnen en glazen vijl in. Hij heeft een compact reisformaat en is erg stevig. Hij breekt niet snel. Het is een vijl die doet wat hij moet doen. Daarnaast ligt hij lekker in de hand. Een aanrader als je het mij vraagt. Investeer je liever in een betere vijl? Lees dit artikel met mijn favoriete vijl dan eens. – € 6.99

64 comments op “Mixed nagellak swatches”

 1. Svenja

  Wat een prachtige kleuren! Vooral het zachtroze en blauwe lakje vind ik zo mooi <3 Perfecte kleurtjes voor de lente!

  [Antwoord]

  Eva Reply:

  Ja die kleurtjes zijn echt prachtig !

  [Antwoord]

 2. Anniek

  Leuke review, je schrijft altijd zo leuk! Ik vind vooral het eerste kleurtje, die van Catrice erg mooi, lekker zacht en lieflijk. En nog een tip: bij het Essence schap staat als het goed is ook een matte topcoat, waarmee je alle kleuren die je maar wilt mat kan maken! Ik heb hem zelf ook en bij mij werkt hij erg fijn!

  [Antwoord]

  Jiami Reply:

  Ah, fijne tip! Ga binnenkort ‘s even kijken.

  [Antwoord]

  Melina Reply:

  Bij de Hema is er ook matte topcoat te krijgen, die heb ik en hij werkt goed!

  [Antwoord]

  Julia Reply:

  JA de matte topcoat van de hema maakt alles perfect mat werk prima
  :D

  [Antwoord]

 3. Tessa

  Oeh mooie kleur roze!

  Liefs

  [Antwoord]

 4. Beautydagboek

  Het oudroze lakje is erg mooi!

  [Antwoord]

 5. Kim

  Mooie kleuren! Die roze is lief <3

  [Antwoord]

 6. Tessa

  Die matte kleur van Berry M vind ik echt heel erg mooi! Die zou ik wel graag willen hebben! Of misschien een bordeaux rode kleur dragen met een matte top coat!
  x

  [Antwoord]

 7. Isabella

  Die kleur van Catrice vind ik erg mooi subtiel, en de nagellak van Sally Hanson is echt knallend en super pretty! Fijn artikel:)

  X Isabella

  [Antwoord]

 8. beautyinsideandoutNL

  Mooie kleuren, vooral de eerste;)

  [Antwoord]

 9. Lois Verheggen

  Echt hele mooie kleuren!! Je hebt ook echt hele mooie lange nagels!! Je bent echt zo perfect!! echt mijn grote voorbeeld!

  x

  [Antwoord]

 10. Dita

  Mooie kleuren, vooral die laatste vind ik heel tof! Wat een lange nagels heb je trouwens ;) Mooi!

  [Antwoord]

 11. nathilde

  Wil je op YouTube een filmpje maken over hoe jijje nagels verzorgd/mooi houdt? Je hebt echt supermooie nagels namelijk! !
  Xx

  [Antwoord]

 12. Daniëlle

  Wat leuk dat je een keer verschillende merken in een artikel stopt! Allereerst: Wat heb jij mooi nagels zeg! ♡.♡ De oud roze nagellak staat je zoooo mooi!

  [Antwoord]

 13. Natiza

  Waauw mooie kleuren hoor! Ik vind je nagels zo mooi lang en verzorgd uit zien! :lol:

  [Antwoord]

  Jiami Reply:

  Dankje Natiza!

  [Antwoord]

 14. Ise

  De bordeaux rode vind ik érg mooi!

  [Antwoord]

 15. Sophie

  Ik vind de roze kleur van Catrice erg mooi! :love:

  [Antwoord]

 16. Anna

  Zo’n mooie kleuren! Vooral die van Barry M vind ik prachtig, ook omdat ‘ie zo mooi mat is (:
  xxxx

  [Antwoord]

 17. Suzanne

  Leuke lakjes, echt mooie kleuren.

  [Antwoord]

 18. MySimplySpecial

  Mooie lakjes alle drie!

  [Antwoord]

 19. Amelie

  Die sally hanssen lak is echt heel mooi!

  [Antwoord]

 20. Manon

  Mooie kleurtjes, ik vind vooral die van Catrice het mooiste. Lekker zomers :love:

  [Antwoord]

 21. Saskia

  De roze kleur vind ik erg schattig, wat heb je een geweldige nagels!!

  [Antwoord]

 22. Tessa | Raspberry & Ripped Jeans

  Wauw die eerste van Catrice is echt prachtig! En wat heb je mooie nagels!

  [Antwoord]

 23. Esmay

  Door de titel dacht ik dat je nagellakjes ging mixen en dan ging swatchen. Oh welll :”D
  Ik vind die van Catrice wel leuk en die van Sally Hansen vind ik mooi!

  [Antwoord]

  lynn Reply:

  hahaa, dat dacht ik ook :p

  [Antwoord]

 24. Desmain

  Wat een mooie kleurtjes!

  [Antwoord]

 25. nenacecilia

  Die roze is leuk!

  [Antwoord]

 26. Femke

  Dat oudroze kleurtje is echt super mooi! En de prijs-kwaliteit verhouding bij Catrice is zeker goed. Ook het blauwe lakje vind ik echt prachtig :D . Ik ben het helemaal met je eens over de kleur: heel erg mooi!

  Xjes Femke

  [Antwoord]

 27. maaike

  wouuw ze zij heel mooi vooral de bordeaux kleur die roze van catrice heb ik ook :lol: :love:

  [Antwoord]

 28. Shirley

  Je nagels zijn zo mooi lang! Ik was laatst in het bos en moest daar heel veel klimmen in de duinen. Oeps, weg nagels. Ik baal er wel van, dus ik vijl ze weer vaak en na een paar dagen zijn ze toch weer een klein beetje gegroeid (ze waren echt zo erg gescheurd dat het zelfs bloedde!). Ik baal er erg van, en heb maar een zwart lakje opgedaan om mijn rouw te tonen. -_- Even wachten dan maar en de nagels goed laten rusten. Ps. Ik ben de laatste tijd echt fan van pastel kleurige nagellak. Weet jij soms waar die veel te koop zijn?

  [Antwoord]

 29. Dilara

  ” en sowieso ben ik fan van de kwastjes van Sal Y Limon.”

  Ik denk dat je Sally Hansen bedoelt in plaats van Sal Y Limon :)

  [Antwoord]

  Jiami Reply:

  Ah, had die fout ook al eerder gemaakt in het artikel en had die toen verbeterd. Blijkt dus dat ik de fout 2x heb gemaakt, haha. Stom. Thanks Dilara! :)

  [Antwoord]

 30. Anita

  Hey bij de Etos heb je een matte topcoat, eigen merk, heel betaalbaar. Zo kun je ELKE nagellak mat maken, dus hoef je geen matte nagellak meer te kopen, echt een aanrader. Hij is ook nog eens rond de 2,3 euro!

  [Antwoord]

 31. Eline

  Leuke kleurtjes, vooral de roze ^^

  [Antwoord]

 32. Sarah

  De roze van Catrice vind ik het mooist! Ik heb een matte topcoat van Hema, kun je elk lakje mat maken :)

  [Antwoord]

 33. Liesbeth

  Oh, allemaal supermooie kleurtjes! De eerste is mijn favoriet.

  [Antwoord]

 34. Vera

  Die matte bordeau kleur vind ik zo mooi!

  [Antwoord]

 35. Britt

  Mooie kleurtjes! :love:

  [Antwoord]

 36. Robin

  Leuke kleurtjes. Vooral die eerste vind ik erg mooi. :kiss:

  [Antwoord]

 37. Eline

  Ik vind de blauwe en de roze het mooist!

  [Antwoord]

 38. Mandy

  De roze kleur vind ik echt prachtig. Wat heb jij mooie nagels trouwens! :D

  [Antwoord]

 39. Lara

  Dat Catrice lakje is erg mooi, al ben ik ook benieuwd naar de Barry m lakjes en dan zeker de matte varianten.

  [Antwoord]

 40. Floor

  Mooie kleur roze! :love:

  [Antwoord]

 41. Kelly

  Leuke lakjes!

  [Antwoord]

 42. Petra

  De bordeaux nagellak vind ik echt geweldig mooi..superrr… :love:

  groetjes Petra

  [Antwoord]

 43. Sara

  Wauw!! Leuke lakjes!!! Je zou eens een blogpost moeten maken over hoe je je nagels zo mooi krijgt!!! Xxxxx
  Liefs,
  Sara :love:

  [Antwoord]

 44. nutellababe

  die roze is zo mooi :love: :love: :love:

  [Antwoord]

 45. Dionne

  Ziet er leuk uit!

  [Antwoord]

 46. Maaike

  datjij je nagels zo lang kunt laten groeien! ik had dat er al lang af gebeten haha :lol:

  [Antwoord]

 47. Manon

  Mooie kleuren

  [Antwoord]

 48. Naomi

  Hele mooie kleurtjes, die blauwe is echt prachtig!

  [Antwoord]

 49. Mariska

  De eerste vind ik erg mooi! :)

  [Antwoord]

 50. Karlijn

  Ik heb de Barry M en Catrice lak ook en ze zijn inderdaad heel erg mooi! Die van Sally Hansen vind ik ook erg vrolijk en zomers! :love:

  [Antwoord]

 51. Sophie

  Wat een mooie roze kleur! En wat heb je belachelijk mooie nagels haha, ik kan ze nooit zo lang laten groeien! :)

  [Antwoord]

 52. Elsbet | La Vie Pure

  Oh wauw, die eerste is prachtig!

  [Antwoord]

 53. Bo

  Mooi! Je nagels zijn alleen wel hèèl lang!! Xx

  [Antwoord]

 54. aniesa

  wow!!! ik vind die roze heel mooi♥ en je hebt echt mooie lange nagels jaimi!!! jij bent echt mijn grote voorbeeld!!!!!♥

  xox aniesa♥ (ja ik hou heel erg van hartjes een je een keer een artikel doen over hartjes??♥)

  [Antwoord]

 55. Maxime

  Ik vind zulke mega lange nagels er aan … ;) het is misschien niet het juiste woord hiervoor: ‘viezig’. Misschien is onverzorgd beter? Naja je begrijpt wel wat ik bedoel! Het kan aan de andere kant er juist wel chic uitzien hoor :)

  [Antwoord]

 56. ffrreekk

  Trouwens, bij de Hema ka je ook matte topcoat vinden! Ik heb hem ook, en het werkt g e w e l d i g ! Anders manier is om je net gelakte nagels boven een pan met stoom te houden, daarvan wordt je nagellak ook helemaal matte (+ zijn je nagels ook meteen droog!)! Op deze 2 manieren kan je van een niet matte nagellak, wel matte nagellak maken. Dan hoeft je niet alle matte en niet matte nagellakjes te hebben. Het geeft net een ander effect! Super leuk!
  Liefs,
  ffrreekk : :kiss:

  [Antwoord]

  Eva Reply:

  Goed idee! Ik ga het ook uitproberen!!
  Liefs, Eva

  [Antwoord]

Laat een comment achter

:| :p :o :love: :lol: :kiss: :D :$ -_-

MENU