web analytics

Translate

Nieuwe kamer accessoires

woensdag 30 april 2014

IMG_4450

IMG_4481

IMG_4477    IMG_4455   IMG_4449

IMG_4471

Ik vind interieur leuk. Mijn kamer netjes opmaken, versieren en opruimen – wacht, opruimen vind ik NIET leuk haha -. Laatste tijd heb ik het een en ander aangepast en dan voornamelijk in accessoires. Het leek mij leuk dit aan jullie te laten zien.

Zo heb ik boven mijn bureau enkele schilderijtjes hangen. Ik kon helaas niet allemaal dezelfde frames vinden, dus heb enkele frames die ietwat verschillen. Misschien dat ik later nog wel betere frames kan vinden! Maar oké. Ik vind ze echt heel erg leuk. De 4 links zijn van de Etsy shop van Michelle. Daar verkoopt ze prints van ‘gold leaf’, hele mooie prints. Ik heb de J en een infinity teken. Daarnaast ook nog een plaatje met een Chanel flacon en de tekst ‘Take me to NY’ (please, iemand!!! haha nee grapje). Het plaatje van VOGUE komt simpelweg uit de VOGUE. Ik vond hem heel leuk en er staat op: ‘Vogue houdt van de lente’.

Een bosje tulpen, uiteraard. Ik hou van bloemen! De vaas heb ik op een stapel VOGUE’s gelegd, helaas zit in de bovenste wel een scheur dus moet ik die misschien vervangen. En daarnaast een pot met snoephartjes. Ik eet ze niet hoor, dat was misschien ook wel te verwachten… Ik gebruik ze als decoratie. Ik vind het zo snoezig staan. De pot komt van de Xenos en de hartjes vond ik bij de Action voor 57 cent.

Mijn horloges doe ik momenteel in een glazen bakje die ik in de keukenkast vond. Volgens mij is hij bestemt voor desserts, maar ik vind hem prachtig. Al helemaal voor mijn horloges aangezien ze beide een soort luxe uitstralen.

IMG_4457

Ook heb ik op mijn boekenkast (die vol staat met schoenen) de letters ‘dream’ gezet. Ik wilde eigenlijk een woord dat voor mij ook wat betekent, ‘faith’ of zo, maar ik vond dream wat beter passen in interieur. De letters kocht ik bij de Xenos voor 3 euro per stuk. Momenteel hebben ze een 25% korting actie trouwens.

IMG_4459

IMG_4458

IMG_4460

IMG_4454

Daarnaast zien jullie nog een analoog camera van Lomography. Een paar pastel lakjes op een stofje van kant die ik ook erg mooi als decoratie vind (afkomstig van Loavies). Niet te vergeten de Rituals geurkaarsen (streep die ‘geur’ maar door, want er komt zo weinig geur vanaf), mijn sieradenkastje van de Xenos waar ik eerder over schreef en uiteraard… mijn kledingkast! <3 Vroeger was die helemaal vol. Inmiddels heb ik ervoor gekozen om maar een paar dingen op te hangen. Veel ruimte tussen de kleren en alleen kleren die wit/licht gekleurd zijn. Dit geeft een fijn ruimtelijk en rustgevend gevoel vind ik. Ik hou van kamers die veel wit hebben, maar wel met enkele kleurdetails.

Ik vind het zo leuk! Voor komende tijd denk ik dat ik niets meer ga aanpassen. Waar ik nog wel naar zoek is zo’n wit fake fur kleedje voor over mijn stoel. Dat vind ik mooi, maar ik kan het nergens vinden. Iemand nog tips? Ook wil ik de Yankee Candle kaarsen nog eens proberen. Iedereen is daar zo enthousiast over.

Hebben jullie nog leuke kamerdecoratie winkels/tips of ideeën?

 

107 comments op “Nieuwe kamer accessoires”

 1. Margriet

  Leuk Jiami! :)

  [Antwoord]

 2. Fenna

  Wauw echt deze foto’s kunnen op tumblr! <3
  Zo'n wit kleedje kan je kopen bij de Ikea, ik heb die van mij daar gekocht.

  [Antwoord]

  Jiami Reply:

  Ah thanks, daar ga ik eens kijken. Dankjewel!

  [Antwoord]

  Nuria Reply:

  Volgens mij hadden mijn ouders er ook één van de Big Bazar gehaald!

  [Antwoord]

  Amil Reply:

  Heej Jiami
  Ik heb een fake-wit-berenkleedje en die heb ik uit de leenbakker.
  Ook op markten is veel van dat soort dingen te vinden zoals decoratie voor je kamer of kleedjes.

  [Antwoord]

  Robin Reply:

  Ik was pas in de Primark in Zoetermeer. Daar hebben ze een woongedeelte met o.a. fluffydekens, misschien is dat iets?
  X

  [Antwoord]

  Merel Reply:

  Je had ook een wat grotere bij zara home.
  Weet niet zeker of ze het nog steeds hebben.

  [Antwoord]

  hajar Reply:

  wauw

  [Antwoord]

 3. Minou

  Ohh, zo’n fake fur kleedje kun je gewoon bij de IKEA kopen, haha. IKEA heeft echt alles.

  [Antwoord]

 4. Dita

  Wat een prachtige foto’s mekd

  [Antwoord]

  Dita Reply:

  *meid

  [Antwoord]

 5. Annemiekish

  Wat leuk ingericht! :)

  [Antwoord]

 6. Hiske

  Dream en faith hebben toch beide 5 letters

  [Antwoord]

  Jiami Reply:

  LOL, wat een stomme fout haha. Je hebt helemaal gelijk! Dat had ik nog geen eens door, heb het gelijk aangepast.

  [Antwoord]

  Hiske Reply:

  Wel jammer anders had je wel gewoon het woord faith kunnen doen maar ja fouten maken is menselijk

  [Antwoord]

 7. Laura

  Haha, dat dacht ik ook toen ik het las :)

  [Antwoord]

 8. Naomi

  Zo’n wit kleedje is inderdaad verkrijgbaar bij Ikea! Wat heb je toch een mooie kamer, mijne is zo klein dat ik er gewoon weg geen plek voor heb om dit allemaal te doen.
  Liefs,

  [Antwoord]

 9. Syl

  Wauw gaaf

  [Antwoord]

 10. Sophie

  Ik vind jouw kamer z

  [Antwoord]

  Sophie Reply:

  Ik had een heel verhaal maar dat is nu weg? :( Het kwam er op neer dat ik je kamer ontzettend leuk vind en dat je zo’n fur kleedje kunt kopen bij de Ikea.

  [Antwoord]

 11. Wendy

  Aahh super leuk & dit artikel komt goed uit ik ben namelijk bezig met mijn kamer veranderen en je hebt een beetje dezelfde stijl als mij yaay :love:

  [Antwoord]

 12. saskia

  Je kamer is echt leuk! Ik krijg zin om mijn kamer ook te veranderen;);)

  [Antwoord]

 13. Lara

  Wat een mooie decoratie, vooral die ‘schilderijtjes’ op je muur!

  [Antwoord]

 14. Saskia

  Wat ziet het er ontzettend gezellig uit en een prachtige foto’s!

  [Antwoord]

 15. Ingeborg

  Prachtige details van je kamer!

  [Antwoord]

 16. Anna

  Wat leuk! Ik krijg er meteen inspiratie van (: En dat komt goed van pas, want ik ben net bezig m’n kamer helemaal te veranderen
  xxxx

  [Antwoord]

 17. Dagmar

  Wauw wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! Heel mooie look en feel, warme uitstraling!

  [Antwoord]

 18. itisromane

  Ah zo pretty!

  [Antwoord]

 19. nenacecilia

  Leuke ditjes en datjes! :)

  [Antwoord]

 20. Kim

  Mooie details! En vooral mooie foto’s <3!

  [Antwoord]

 21. Mandy

  Mooi! Heel erg mooi! Ik vind wit ook een rustgevende uitstraling hebben. De Yankee candles staan ook nog op mijn verlanglijstje.

  [Antwoord]

 22. iiiThinkPink

  Je hebt het echt leuk ingericht!

  [Antwoord]

 23. Amelie

  Leuke spulletjes! Mooi gefotografeerd ook!

  [Antwoord]

 24. Eline

  Wat heb je toch een super leuke kamer! :love:

  [Antwoord]

 25. Kim

  Ziet er leuk uit!

  [Antwoord]

 26. Zazie

  Ahh dat is precies de kast waar ik naar op zoek ben! Echt super leuk! Waar heb je die gekocht?

  [Antwoord]

 27. Manon

  Wat een mooie en leuke spulletjes :) En jouw foto’s zijn net als altijd weer prachtig!

  [Antwoord]

 28. Luuke

  Leuk artikel! Ziet er gezellig uit :)
  Ik heb sinds kort 2 retro filmposters op mijn kamer hangen die een paar weken terug bij de Kruidvat te koop waren

  [Antwoord]

 29. Demi

  Wat ziet je kamer er mooi uit! En volgensmij hebben ze van die witte kleedjes bij de ikea :) xx

  [Antwoord]

 30. Lydia

  Oh, wat ziet dat er mooi uit! Ik verbaas me altijd om die foto’s van je kamer, jij houdt het zo lekker netjes. En door al die witte muren en meubels is het lekker rustig. Dus accessoires zie je meteen duidelijk, wat ontzettend tof is!

  [Antwoord]

 31. Safiya

  Vooral die schilderijtjes vind ik erg leuk!

  [Antwoord]

 32. Jolet

  Dat ziet er echt super leuk uit! Ik wil ook nog graag zo’n kast met schoenen er in, maar dat past nu even niet in m’n kamer helaas.

  [Antwoord]

 33. Hillene

  Wow, super gave kamer! Ik vind de stijl heel tof, lekker fris en modern(:

  [Antwoord]

 34. Esmay

  Je kamer is echt zo mooi! Echt zo’n Tumblr kamer haha :”D

  [Antwoord]

 35. Lauriëtte

  Wauw die lijstjes! Heel erg leuk!

  [Antwoord]

 36. Lotte

  Jaaa, je kamer is echt heel mooi! Zo lekker wit en ruimtelijk ook, daar hou ik van. En netjes! Ik vind je nieuwe accessoires ook heel tof, vooral die fotolijstjes.

  [Antwoord]

 37. Justine

  I likt it! Je hebt echt zo’n “we heart it – kamer” haha. Super mooi. Die lijstjes vind ik zo eigenlijk wel leuk, juist dat ze verschillend zijn.

  [Antwoord]

 38. mai

  ahhh jiami ben jaloers je op prachtige inrichting! je hebt een mooie smaak, helemaal op deze leeftijd. Ik ben momenteel ook bezig om mn kamer opnieuw in te richten… Eerst zakken weggooien met allemaaal troep. Altijd als ik ergens heenga kom ik terug met een berg troep.. wat ik helemaal niet nodig heb hahaha.

  [Antwoord]

 39. Fashion meets Beauty

  Magazine waardige foto’s !! Je fotolijstjes en afbeeldingen vind ik erg mooi!

  [Antwoord]

 40. Flavia

  Wauw je richt je kamer echt mooi in! Bij IKEA hebben ze wit fake fur kleedje voor over jouw stoel: http://www.ikea.com/nl/nl/catalog/categories/departments/bedroom/20544/

  Liefs Flavia

  [Antwoord]

 41. Maxime

  De Yankee Candle kaarsen zijn te koop in Amsterdam.
  In magna plaza, helemaal boven.
  Echt heeerlijk! :love:

  [Antwoord]

 42. Lisa

  Ik weet het niet zeker hoor, maar volgens mij wordt er in die schilderijtje met VOGUE niet bedoelt met “VOGUE houdt van de lente” maar VOGUE houdt van het warenhuis Printemps, Er bestaat in Frankrijk namelijk een warenhuis dat Printemps heet, en de lettertype op het schilderijtje is precies hetzelfde als dat ;) Verder een super leuk artikel en een heel mooi kamer!! :love:

  [Antwoord]

 43. Tessa | Raspberry & Ripped Jeans

  Wat is je kamer mooi! Ik hou echt van die minimalistische kamers! Je kledingkast ziet er ook echt mooi uit! Ik heb laatst zo’n wit kleedje bij de ikea gekocht! Daar heb je ook echte, maar die zijn natuurlijk wel veel duurder

  [Antwoord]

 44. Marlon

  Jouw kamer is super mooi! Ik houd van dit witte met mooie kleurrijke details.

  [Antwoord]

 45. Jana

  Zo’n mooie foto’s :)!

  [Antwoord]

 46. Desmain

  Wat heb je een mooie kamer! Ook prachtige foto’s!

  [Antwoord]

 47. Ise

  Wauw echt een perfect interieur!

  [Antwoord]

 48. Eva

  Ja echt hele mooie foto’s en een heel mooi interieur !

  ~Eva

  [Antwoord]

 49. Laura | Lettresdelalune

  TUMBLRMATERIAL!

  [Antwoord]

 50. Naomi

  Volgens mij is jouw kamer echt heel erg mooi, ik hou ook van lichte ruimtes. Je kamer heeft ook hele mooie details en die tulpen staan ook heel erg leuk!

  [Antwoord]

 51. Dionne

  Wat een leuke items!

  [Antwoord]

 52. Maaike

  wauuuw!! Ik ben ook veel met interieur bezig, maar zo mooi als jou kamer heb ik de mijne nog niet kunnen maken! :)

  [Antwoord]

 53. luka

  omg zoo leuk!!! :love:

  [Antwoord]

 54. aliyah♡

  Mischien kan je kerstlampjes ophangen!! Maar dan gewoon in éénkleur, bijvoorbeeld witte lampjes!! Staat soooo relaxed en gezelliig!!

  [Antwoord]

 55. nutellababe

  de tuplen en snoeppot zijn mijn favoriet <3

  :kiss: :kiss:

  [Antwoord]

 56. May Argentum

  What a lovely room. Love the details!
  xo,
  May

  http://dancelikenobodyswatching.me

  [Antwoord]

 57. marleen

  Ik zou het superleuk vinden om me kamer zo mooi in te richten, maar ik moet me kamer delen met me broer van 15 en die vindt dat niet leuk natuurlijk… heb je daar misschien tips voor? Onze kamer is nu namelijk een puinzooi haha
  x

  [Antwoord]

 58. Emma

  supper leuk moet ik ook keer doen…. kamer opruimen, ordenen leuk makn met schilderijtjes.
  veel inspiratie haal ik hiervan dankjjeeee :)

  [Antwoord]

 59. janne

  Heei jiami

  super mooie spulletjes en jou schoenen aaah wil je een keer een schoenen stash video opnemen want je schoenen zijn zo mooi.
  xx :lol:

  [Antwoord]

 60. Tessa

  Ik ben echt verliefd op jou kamer <3 Wat een supertoffe foto's!

  xxx

  [Antwoord]

 61. Kelly

  Het ziet er heel erg leuk uit!

  [Antwoord]

 62. Elsbet | La Vie Pure

  Jouw kamer is zo mooi! Ik ben echt jaloers!

  [Antwoord]

 63. Robin

  Ziet er heel leuk uit!!

  [Antwoord]

 64. Jill

  Ik word er altijd weer helemaal vrolijk van als mijn kamer opgeruimd is, er geurkaarsjes branden en het er gezellig uit ziet! Ik word ook vrolijk van deze foto’s, ik krijg dan meteen zin om nieuwe spulletjes te kopen voor mijn kamer!

  [Antwoord]

 65. Nora

  Toen ik 18 was, mocht ik mijn hele kamer een makeover geven. Ik heb het spuuglelijkste behang ooit gekozen. Langs een muur framboosroos met een bloemetjespatroon (geen mooie bloemen, het lijken cirkels met wat uitstulpingen) en langs de andere muren grasgroen.

  Nu wil ik wit. Simpel wit, met mooie houtelementen, quotes, vaasje bloemen,… zodat het rust uitstraalt.

  [Antwoord]

 66. Juliette

  Wow! Je blog is echt super!

  [Antwoord]

 67. MySimplySpecial

  Wat ziet alles er leuk uit!

  [Antwoord]

 68. Manon

  Prachtige foto’s heb je gemaakt en je kamer is erg mooi!

  [Antwoord]

 69. Denise

  Ik vind dit altijd zo leuk om te zien! Ik houd ook van interieur :). En af en toe lekker met mijn kamer bezig zijn. Ik vind het gedeelte bij en boven je bureau echt super!

  [Antwoord]

 70. Linda

  Ik wilde net zeggen dat ze die kleedjes bij IKEA hebben maar ik zie dat dat al een aantal keer gezegd is haha! Mooie foto’s in ieder geval, ik vind de letters erg leuk!

  [Antwoord]

 71. Emmy

  wowwww super mooi en inspiratievol (is dat een woord) :)
  Zou je misschien een keer een blogpost kunnen maken met je favoriete etsy shops?

  [Antwoord]

 72. Isabella

  Ahh, ziet er super leuk uit allemaal!
  x

  [Antwoord]

 73. Edith

  Mijn fake fur kleedje komt van Ikea, hij is maar 9 tot 11 euro ofzo iets. Je hebt echt een hele leuke manier van decoreren en super mooie foto’s! Liefs x

  [Antwoord]

 74. Eline

  super leuk! ik kan niet slapen als mijn kamer niet netjes is, maar ik maak het elke dag een rotzooi. ik kan het niet netjes houden, dus moet ik elke avond een beetje opruimen :’) *zucht*

  x :love:

  [Antwoord]

 75. Eline

  De foto’s zijn echt prachtig! De schilderijtjes vind ik zo ontzettend leuk ^^

  [Antwoord]

 76. Shirley

  Woonexpress XL heeft vaak hele mooie dingetjes! Ook Aldi en Lidl hebben vaak van die tijdelijke dingen zoals fotolijstjes ect.

  [Antwoord]

 77. Valerie

  Je hebt echt een hele mooie kamer! Wauwie!

  [Antwoord]

 78. Petra

  Het ziet er superleuk uit op je kamer…en ik denk dat haast niemand nu echt dol is op opruimen, maar het moet soms…en leuke winkels, voor interieurdecoraties???..zelf heb ik veel dingen zelf gemaakt en eerlijk gezegd vind ik dat heel erg leuk, zowel thuis als bij andere mensen…een beetje van mijzelf en een beetje van Pinterest… :p

  [Antwoord]

 79. Hester

  Jeeeeetje, je kamer is echt prachtig!

  [Antwoord]

 80. Merel

  Die foto’s / plaatjes op de muur zijn echt leuk !

  [Antwoord]

 81. Hiske

  Ik had een vraag over je spiegels want hoe breed zijn die want ik wil ze misschien kopen maar de Ikea is wat ver weg en als ik ze op de kast hang heb ik maar een bepaald aantal centimeter hoe breed is 1 spiegel want ze worden verkocht bij twee en er staat dat hij 25 cm breed is maar is dat 1 of 2 en hoe breed zijn anders 2

  [Antwoord]

  Hiske Reply:

  Dan heb ik het over die golvende

  [Antwoord]

 82. Frauke

  Wauw, wat een toffe kamer! En een leuk idee voor je kleren op te hangen!

  [Antwoord]

 83. Esmée

  Wauw, wat is jouw kamer mooi! Ik wil ook heel graag zo’n kledingrek :love:

  [Antwoord]

 84. Robin

  Altijd als ik jouw kamer ziet, wil ik ook van alles aan mijn (rommelige) kamer veranderen. Zo classy allemaal! Prachtig! :love:

  [Antwoord]

 85. Vera

  Wauw, echt een super mooie kamer. Echt zo’n we-heart-it-die-wil-ik-hebben-kamer. Echt wauw! Ik ga denk ik ook een pot met snoephartjes erin doen. Echt super toffe kamer Jiami! :love:

  [Antwoord]

 86. Marla

  ik zag net dat er bij Forever 21 een croptop is met Faith er op.

  [Antwoord]

 87. alexa

  wat ziet het er leuk uit, leuk die details maar niet te druk! :love:

  [Antwoord]

 88. Sanne

  Je kamer ziet er echt heel mooi uit. Hele mooie foto’s ook. Zelf heb ik zoals veel anderen hier in de reacties ook mijn kleedje bij de IKEA gehaald. Vroeger was mijn kamer echt een zooitje met alle kleuren die overal, maar dan ook echt overal, in terug kwamen. Nu probeer ik het steeds rustiger te krijgen met inderdaad wit en een soort kleur. Jouw foto’s werken dus zeker als inspiratie! Elke keer weer. Goed bezig!

  [Antwoord]

 89. Julia

  Als je nu alleen je witte kleding ophangt, waar laat je dan de rest van je kleding? ;)
  Heel leuk ingericht!

  [Antwoord]

  Jiami Reply:

  Die gooi ik weg! Nee, grapje. Onder mijn bed heb ik een grote la. Daar leg ik ze neer. :)

  [Antwoord]

 90. Roos

  Hi Jiami,
  ik zag gister bij urban outfitters een soort map met allemaal toffe posters er in, ze liggen in een rek bij de woonaccessoires tegenover de stickers.
  x
  Roos

  [Antwoord]

 91. Jolynn

  haha het is inderdaad leuk om dit op je site te hebben en ik vind je inrichting ook heel erg mooi trouwens xx :lol:

  [Antwoord]

 92. lieke

  Super leuke kamer! Binnenkort ga ik ook lijstjes op hangen met van die leuke afbeeldingen erin! Heb je misschien nog een paar sites waar leuke afbeeldingen op te vinden zijn?liefs,

  [Antwoord]

 93. Roxanne

  Hi Jiami,
  Zou je eens een 360° foto van je kamer willen maken? Hij ziet er zo cool uit en ik zou hem
  heeeeel graag eens in het geheel willen zien!!
  Ahja, dat wou ik ook nog graag zeggen: je inspireerd me enorm om zelf ook te schrijven.
  Liefs,
  Roxanne

  [Antwoord]

 94. Nadia

  Mooie kamer heb je Jiaam!

  [Antwoord]

 95. Marjoke

  Wat een leuk artikel! En leuke kamer heb je!
  Kijk ook eens op mijn blog voor inspiratie voor je kamer.
  lifelovelovely.blogspot.com

  [Antwoord]

Laat een comment achter

:| :p :o :love: :lol: :kiss: :D :$ -_-

MENU