web analytics

Translate

Personal: in het ziekenhuis en een half jaar! :D

vrijdag 14 september 2012

Normaal komt er een artikel om 7 uur online. Maar wegens omstandigheden was dat vandaag niet mogelijk. Er is wéér een personal bericht. Een beetje veel de laatste tijd, ik weet het. Maar deze is wel belangrijk en waarom? Ik kan komende tijd niet zoveel bloggen. Ik lig namelijk in het ziekenhuis. Jammer genoeg. Afgelopen donderdag moest ik langs de kinderarts en mijn tempratuur was zo laag dat het gevaarlijk was. Hetzelfde gold voor mijn gewicht. Mijn pols was ook niet aan de sterke kant en mijn hele lichaam was er eigenlijk slecht aan toe.
Woensdagavond was ik nog heel enthousiast op twitter en tweette ik: ‘net bij de albert heijn met paps een aardbeienvlaaitje gehaald. gewoon, omdat ik daar zin in had. :D en ja ik heb hem gewoon opgegeten…’ Ik had als extraatje gewoon een aardbeienvlaaitje gegeten! Ik was ontzettend trots. Ondanks alles wat er was gebeurd was ik toch afgevallen. Toen ik op de weegschaal bij de kinderarts stond en mijn gewicht zag was ik stil. Doodstil. Ik wist wat het getal betekende en de arts vroeg: ‘Wat vind je ervan?’ … Stil was ik. Sprakeloos. En ik kon huilen. Ik wou niet naar het ziekenhuis. Ik had het gevoel dat de wereld even stil stond.
De kinderarts vond dat alles met spoed moest gebeuren. Ze had gelijk een ziekenhuis geregeld en we zijn met een taxi naar het ziekenhuis gegaan. Toen we daar waren kreeg ik gelijk een kamer en zijn mijn ouders mijn spullen gaan halen. Daar lag ik dan. In een bed. Ik mag alleen op bed liggen en uitrusten. Lopen is ten strengste verboden en in bed probeer ik mij te vermaken. Ik mag alleen heel weinig doen. Er mag momenteel ook nog geen bezoek komen alleen mijn ouders. Maar die mogen alleen binnen een bepaalde tijd. Veel uren krijg ik dus gezelschap van de zusters of zit ik alleen. Het leuke is wel dat ik in een kinderziekenhuis lig. Af en toe loopt er een schattig jongetje langs of fiets hij voorbij op de fiets. Hahah! Geweldig!
Hoelang ik hier blijf? Nobody knows. Het zal langer dan 2 weken zijn, dat staat vast. Maar ik eet goed en doe mijn best om hier zo snel mogelijk weg te gaan. Want het is hier afschuwelijk. Ik weet niet of er artikelen online komen. Af en toe probeer ik nog iets te posten maar dat zal minder dan normaal worden.

IMG_2159

Wat betreft het eten.. niet denken dat ik met een slangetje word gevoed hoor! Haha. Dat gebeurt alleen als je écht weigert te eten. Ik doe dat gelukkig niet. Ik eet gewoon prima en krijg elke dag zelfs een menukaart met wat ik wil avondeten. Heel luxe haha! Echter is er altijd wel gezelschap als ik moet eten. Of mijn ouders of de zusters. Hierboven zie je wat ik gisteren at. Koolvis, aardappelpuree en worteltjes. :) De vis was best lekker. De worteltjes waren naar mijn smaak iets te zoet. De puree was prima. Maar ik denk dat ik volgende keer toch wat anders neem, haha. Wassen moet ik ook in bed doen met een washandje. Douchen mag momenteel niet als het wat beter gaat hopelijk wel. Ik mag ook niet naar het toilet. Als ik mijn behoefte moet doen geef ik een seintje en komt het toilet. Hoe? De zuster komt met een soort stoel met een po. Ik denk dat het al duidelijk is. Right?

IMG_2158

De eerste nacht was ook heel eng. Het plaatje hieronder doet je misschien een beetje aan zo een ziekenhuisfilm denken haha. Ik dacht er zelf ook gelijk aan! Van die curves die je hartslag meten en of je nog ademt bijhouden. Oké, ik lig niet op sterven hoor. Maar de eerste nacht kreeg ik een soort draadje om mijn teen die mijn pols kon meten. Stiekem vond ik het heel raar om op dat schermpje de slagen van mijn pols te zien. Voor ik ging slapen keek ik steeds naar het schermpje. Toen ik dacht dat de curve een rechtte lijn maakte schrok ik. WAT? Ging ik dood?!?! Godzijdank zag ik dat het geen rechte lijn was. Oeps, foutje haha. Ik adem gelukkig nog.

IMG_2157

En nu tijd voor vrolijk nieuws! Mijn blog bestaat morgen precies een half jaar. Omdat ik in het ziekenhuis lig en niet zoveel kan bloggen ‘vier’ ik het alvast vandaag. Ik ben eerlijk gezegd héél trots op wat ik heb bereikt. Ik heb meer dan 580 volgers met Bloglovin’, meer dan 82 artikelen online geplaats, meer dan 3850 reacties.. wauw. Ik ben er even stil van. Ik ben zo ontzettend blij met mijn blog. Het is voor mij een geweldige uitlaatklep om mijn gedachtes te delen. Veel over lifestyle, fashion en beauty. En het leukste vind ik de bezoekers.
Ik had nóóit gedacht zoveel met een website te kunnen. En dat zo een klein ding je zo gelukkig kan maken? Raar om te beseffen. Maar ik weet dat er iets is waar ik trots op kan zijn. Ik ben jullie allemaal ontzettend dankbaar! <3

Thank you!

136 comments op “Personal: in het ziekenhuis en een half jaar! :D”

 1. Jolijn

  Als eerste, wat vreselijk vervelend dat je in het ziekenhuis ligt. Ik weet hoe het is als je daar ligt, en je niet van het bed af mag. Je kan er niks aan doen. Gelukkig mocht ik altijd wel bezoek, maarja. Ik wens je heel veel beterschap, ook al voel je je misschien niet heel ziek, en ik hoop dat het gauw beter gaat ! Lig je in Utrecht, daar lag ik altijd ?

  [Antwoord]

 2. Pien

  Wat vervelend! En je dacht dat het nog wel zo goed ging! Ik kan begrijpen dat dit een enorme tegenvaller is. Maar ik weet zeker dat je er alweer snel uit bent. En het belangrijkste is: BLIJF GELOVEN IN JEZELF! want je kunt het ♥ harstikke veel beterschap!
  Wat supergeweldigfantastisch dat je blog al een halfjaar bestaat. Je bent echt mijn lievelingsblog! Je schrijft zo leuk, en maakt hele leuke filmpjes! Blijf vooral zo doorgaan! Ik wens je morgen een hele fijne dag, en word snel weer de oude.
  We denken aan je,
  Liefs Pien ♥

  [Antwoord]

  Violet Reply:

  Wat een lieve reactie! Hier heb ik echt niks aan toe te voegen. Je kunt het!♥

  [Antwoord]

 3. Josephine

  Ah, balen zeg. Maar ik weet het zeker, je kunt het! Ik vind het heel knap dat je het zelf beseft en dat je gewoon eet, trots en je komt er uit. Dat je dit artikel nog zo lekker vrolijk schrijft betekent dat je zó positief bent. Ook in alle comments en tweets, een en al positiviteit. Het komt allemaal goed ♥

  [Antwoord]

 4. Chantal

  Meis, heel veel sterkte. Gelukkig heb je je goede humeur nog! Laat Ana maar eens zien wie hier de baas is!

  [Antwoord]

 5. Charile

  Sterkte :)

  [Antwoord]

 6. Trâm

  Vreselijk dat je in het ziekenhuis bent! Ik denk dat het je wel goed zal doen. Ik hoop dat je snel beter wordt. Ik zou het zelf niet kunnen meer ‘normaal eten’ en het echt onder ogen zien. Stay strong.

  [Antwoord]

 7. Yak Man

  Vervelend dat je in de ziekenhuis ligt, maar ja het kan niet anders.. Heel goed dat je eten nu wel heel erg goed op eet! En ik las het ja van je aardbeien vlaai, heel erg goed van je! Het komt vast wel snel weer goed :). Je wc ziet er zeer bijzonder uit, hihi.

  [Antwoord]

 8. Nynke

  Jemig, wat vervelend! Het komt vast wel weer goed! You can do it!
  Liefs,

  [Antwoord]

 9. Sanne

  Telkens ontzettend heftig om te lezen.. Je gaat er overigens echt super goed mee om en ik heb er echt alle vertrouwen in dat je binnenkort weer een stuk gezonder bent! Je mag echt trots op je zelf zijn :-)
  Don’t give up!

  liefs

  [Antwoord]

 10. Lindsey

  Jeetje, wat heftig zeg ! Ik volg je blog al een tijdje en zo ook de personal updates !

  [Antwoord]

 11. izzy

  hoi,
  jeetje wat balen dat je toch in t ziekenhuis ligt ondanks alle moeite. Maar vanaf kan het alleen maar beter gaan lijkt me. Heel veel sterkte en gefeliciteerd met je blog!

  [Antwoord]

 12. Judith

  Hè, wat vervelend allemaal!
  Hopelijk gaat het snel wat beter en mag je weer naar huis :)

  [Antwoord]

 13. Nicolien

  Wat er dat je in het ziekenhuis ligt. Heel erg veel gefeliciteerd met de verjaardag van je blog! Jammer dat je het niet uitgebreid kan vieren. Heel erg veel sterkte en ik hoop dat je snel het ziekenhuis mag verlaten. Knap dat je zo gemotiveerd bent om te eten.

  [Antwoord]

 14. Marloes

  Heel veel sterkte! Ik heb echt respect voor je meisje!

  [Antwoord]

 15. Lisa

  Ik vind het echt heel erg knap hoe je dit zo positief weet te vertellen, ook al is dit natuurlijk heel moeilijk. Ik weet zeker dat het goedkomt met je, zeker omdat je gewoon eet. Ik heb het natuurlijk al gezegd, maar nogmaals heel veel sterkte! ♥

  Oh, en gefeliciteerd met de (halve) verjaardag van je blog, echt heel knap hoe je al zo veel bereikt hebt in zo’n korte tijd!

  [Antwoord]

 16. lonneke

  Heel erg veverlend voor je meid !
  Ik vertrouw erin dat alles goed gaat komen, je kan het !

  En toch alvast gefeliciteerd met je geweldige blog.

  Liefs Lonneke

  [Antwoord]

 17. Xan

  Allereerst van harte gefeliciteerd met de blog :D Op naar een jaar. Woot woot. Verder wil ik je sterkte en succes wensen. En ik bid voor je. Hopelijk gaat het snel beter.
  Love,

  [Antwoord]

 18. LounaBeauty

  Wow meiske, wat een naar bericht. Schrik er van! :(
  Ik hoop dat het snel beter met je gaat! Dikke kus en een knuffel met veen moed en wijsheid! X

  [Antwoord]

 19. Priscilla

  Ten eerste, veel sterkte!! Het is idd heel rot dat je int ziekenhuis ligt en ik weet hoe het voelt om de hele dag maar in dat bed te zitten, maar het komt vast wel goed! Blijf geloven in jezelf!! Om het minder erg voor je te maken, ik had toen ik in het ziekenhuis lag 5 dagen bedrust!! Ik kreeg zelfs een po op bed :( en dat ook nog in een 4 persoonskamer, niet bepaald prettig! Maar er zijn vast hele liefdevolle mensen om je heen die je goed verzorgen!:) Sterkte meid!!

  [Antwoord]

 20. comemoda

  Heftig ..

  [Antwoord]

 21. Gea

  Sterkte!

  [Antwoord]

 22. Yolande

  Heel veel sterkte in het ziekenhuis en wordt maar snel beter!

  [Antwoord]

 23. Floor

  Ik zou je het liefst willen knuffelen, wat een vervelende tijd maak je toch door! Gelukkig is daar dan nog deze awesome blog die ik – en heel veel anderen – met heel veel plezier lezen. Zet ‘m op meid!

  [Antwoord]

  Janine Reply:

  Ik ben het eens met Floor!

  [Antwoord]

 24. Charlotte

  Aah het lijkt me vreselijk om gecommandeerd te worden en verplicht iets te moeten doen. Ookal is het voor je gezondheid. Het is dan net aslof je ouders je niet vertrouwen

  [Antwoord]

 25. Lotte

  Ah meis, getsie! :( Wat een naar nieuws zeg, het eerste deel van je post. Zo rot ook, ik las inderdaad je tweet over de aardbeienvlaai en dacht nog WAUW, wat goed van Jiami dat ze weer kan genieten van zo’n lekker toetje! En dan lees ik dit :( Kan me voorstellen dat je daar niet op had gerekend, dus komt het dubbel zo hard aan natuurlijk. Naar zeg, dat je zo lang in het ziekenhuis moet blijven. Maar in ieder geval wordt er goed op je gelet en krijg je gezelschap van de zusters en je ouders. Héél veel sterkte en maak je vooral niet druk om het feit dat er nu eventjes minder artikelen online komen. Dat komt allemaal vanzelf wel joh, je lezeressen nemen het je echt niet kwalijk. Het belangrijkste is dat jij weer gezond wordt. Dikke knuffel voor jou! x

  [Antwoord]

 26. laura

  wat vervelend voor je zeg, toen ik in het ziekenhuis zat moest ik ook met een washandje wassen, ik vond het nogal ongemakkelijk en niet zo hygiënisch, ik mocht wel naar de pc. maar moest het in een soort pan omdat ze ‘dat’ nodig hadden voor onderzoeken. ook mocht ik alleen maar drinken en niet eten. (ik had een buikgriep / virus, ze weten nog steeds niet wat het was) Ik ben toen ook flink afgevallen omdat ik ook vrij dun van mezelf al was moest ik toen in het ziekenhuis blijven, echt niet leuk. Veel sterkte meid!

  [Antwoord]

 27. Yasmin

  Veel succes! Ik weer zeker dat je het kan!

  [Antwoord]

 28. Noa

  Lieve Jiami. Erg niet leuk dat je in het ziekenhuis ligt, nu goed eten en volhouden zodat je snel weer naar huis mag, dat je niet zoveel kan bloggen is jammer maar maakt niks uit aangezien je gezondheid een stuk belangrijker is. We weten dat je het kan en we geloven in je!

  xx Noa

  [Antwoord]

 29. Irene

  Ik vind het ZO dapper dat je hier zo open over durft te praten. Heel veel sterkte de komende weken en voel je niet verplicht om constant te blijven posten. Alhoewel het wel een leuke afleiding is natuurlijk :) xxx

  [Antwoord]

  laura Reply:

  ben ik het mee eens, want dit is natuurlijk wel heel persoonlijk..

  [Antwoord]

  Irene Reply:

  Oh en natuurlijk GEFELICITEERD wat betreft je blog :D Je kan inderdaad supertrots zijn op jezelf!

  [Antwoord]

  Lisanneleeft Reply:

  Vind ik ook heel knap!

  [Antwoord]

 30. Bente

  Ik heb je blog via Girlscene ontdekt en ben er nu helemaal verslaafd aan, ik heb de zelfde leeftijd als jou en ook een beetje de zelfde smaak! :D

  Maar buiten dat vind ik het heel erg dapper voor je dat je dit zo verteld. Ik zou het persoonlijk wel fijn vinden om een beetje te horen af en toe hoe het met je gaat. Ik hoop dat je je snel weer ietsjes beter voelt, je komt er wel weer bovenop! Blijf er voor vechten.. ;)

  [Antwoord]

 31. Nikita

  Ajjj, zo spijtig ! eet maar goed en geniet ervan.
  Het eten in het ziekenhuis van Nederland ziet er beter uit dan dat van België hoor dat kan ik je alvast zeggen :p

  [Antwoord]

 32. Malou

  Wat erg voor je, sterkte meid.
  Geloof in jezelf, je kan het wel!

  [Antwoord]

 33. Lisanne

  Wow sterkte meid! En ik hoop je snel weer gezond terug te zien op je blog! Gefeliciteerd trouwens met het halfjarig bestaan :D

  [Antwoord]

 34. Esmay

  Ik wist het allemaal zo goed als wel, en je weet ook al hoe of wat.
  En ik zeg het gewoon again: als er wat is, I’m HERE! :D
  xxxxxx

  [Antwoord]

 35. Lisanneleeft

  Hihi, je blijft een optimist he!

  Wel ontzettend heftig dat het nu zo slecht gaat dat je in het ziekenhuis moet blijven. Maar nu heb je in elk geval wel een goede motivatie om NOG meer je best te doen. Ik hoop dat het gauw weer beter met je gaat en dat je wat meer vrijheid krijgt, ook al moet je nog wel even in het ziekenhuis blijven.
  Heel veel succes & sterkte de komende paar dagen, zet hem op! :)

  Je bent een doorzetter, dus het gaat je lukken, weet ik zeker! :)
  (Daarbij heb je nu in elk geval genoeg tijd om eens even heel, heel, heel, heeeel erg trots op jezelf te zijn voor wat je in een half jaar voor elkaar gekregen hebt, je bent een topper!)

  [Antwoord]

 36. Wendy (MissPinkyNails)

  Poeh zeg! Vreselijk dat je in het ziekenhuis ligt. Maar wel goed dat ze je nu in de gaten houden en zodat je er toch hopelijk weer snel bovenop komt.

  Gefeliciteerd met je blog en ik hoop hier nog heel vaak stukjes te kunnen lezen!

  Knuf,
  Liefs,
  Wendy

  [Antwoord]

 37. Marjolein

  Meid, dat je zo positief bent kan ik nog steeds niet geloven! Heel veel sterkte daar, en natuurlijk gefeliciteerd met het halfjaar bestaan! :)

  [Antwoord]

 38. Beautyraiseplace

  Hier was het even stil ,meis ik denk aan je

  [Antwoord]

 39. Sandy

  Even stil hier, wat heftig zeg! Wel heel fijn om te lezen dat je alles positief benadert, gewoon zelf blijft eten en alles. Meis, heel veel sterkte, laat die ellendige Ana maar eens zien wie er de baas is!
  En natuurlijk proficiat met je blogjubileum! ♥

  [Antwoord]

 40. Laura

  Heel veel sterkte meis! Heel naar allemaal, werd er een beetje stil van :( ik volg je blog al een tijdje en wil je ook even feliciteren met je halfjarige bestaan uiteraard en ik hoop voor je dat je snel naar huis mag!

  Veel liefs,
  Laura

  [Antwoord]

 41. Diana

  Ik regeeer nooit maar nu moettt het gewoon even; sterkte lief meisje <3

  [Antwoord]

 42. Marike - LIVWOW.nl

  Lieve Jiami, goh wat ik schrik ik hier van… Het leek haast wel onvermijdelijk en juist misschien wel goed voor jouw herstel, maar als het dan toch zover is, is het ook wel even schrikken.

  De afgelopen maanden heb ik je een beetje leren kennen en alleen al het feit dat je bent blijven bloggen ondanks jouw eetstoornis geeft wel aan dat je een doorzetter bent! Ik weet wel zeker dat het met jou goed komt, maar ik blijf elke dag voor je duimen!

  Daarnaast wil je heel erg feliciteren met je website, want je hebt daarmee een ongelofelijke prestatie neergezet, echt heel tof! :)

  Liefs Marike

  [Antwoord]

 43. shannara

  Heel veel beterschap, hopelijk moet je er niet te lang blijven x

  [Antwoord]

 44. Michelle

  Jeetje, wat onverwachts dit! Maar je bent vast snel weer uit het ziekenhuis als je zo blijf eten als dat je nu doet. Je schrijft zo optimistisch en tegelijkertijd raakt het me ook. Heel knap! Ik denk aan je, bid voor je en vertrouw erop dat je weer gezond wordt. Sterkte! Liefs!

  [Antwoord]

 45. Didi

  Ik vind het echt knap dat je dit durft te delen. Het is inderdaad heel persoonlijk. Zoals al is gezegd ben je positief ingesteld, wat ik ook een hele goed eigenschap vind.
  Ik wil je ook feliciteren met je halfjarigbestaan, want wauw! Jij hebt veel voor elkaar gekregen. Je ziet dat er veel aandacht is besteed aan de lay-out en de artikelen.
  Hopelijk mag je snel naar huis en gaat alles beter!

  [Antwoord]

 46. Lindy

  Heel veel sterkte en je mag inderdaad heel trots op jezelf zijn!

  Liefs

  [Antwoord]

 47. Denise

  Jeetje. Dus tóch naar het ziekenhuis. Heel veel sterkte deze tijd. Hopelijk gaat het eten steeds beter en gaat het ook steeds beter met jou. Ik vind het superknap van je, zoveel volgers op je blog in een half jaar! En zo’n mooie blog voor iemand van 12. Ik zag dat je blog op girlscene staat, wat onwijs leuk voor je. Lieve Jiami, heel veel sterkte nog een keer.. hopelijk houd je het vol.

  [Antwoord]

 48. beautyforgirls

  Wooh, heftig meid. Heel veel beterschap en hopelijk mag je snel weer naar huis.

  Liefs, xxx

  [Antwoord]

 49. Marlin

  oh wat erg :o dapper dat je dit zo open met ons durft te delen en heel veel sterkte je komt er vast en zeker bovenop!

  [Antwoord]

 50. Annelie

  Vervelend zeg! Hopelijk mag je snel weer naar huis toe. Ik heb in een kinderziekenhuis stage gelopen en weet wel een beetje hoe het er aan toe gaat elke dag. Hopelijk zijn de zusters ook een beetje lief :-) in ieder geval alvast gefeliciteerd met je blogjubileum! Super goed van je! Heel veel sterkte, beterschap en ga zo door met je blog :-)

  [Antwoord]

 51. Jolien

  Wat erg om te lezen! Blijven vechten en goed aansterken zodat je snel weer naar huis kan! In elk geval proficiat met je blog, je bent heel goed bezig!

  [Antwoord]

 52. Shelly

  Wow, normaal lees ik nooit van die lange artikelen. Maar deze ‘grabbed my attention.’ hoop dat je er zo snel mogelijk weer bovenop komt! Gefeliciteerd met het halfjarig bestaan van je blog =D!

  [Antwoord]

 53. Sandra

  Sterkte meis =( ik hoop dat het niet al te lang duurt voor je weer het ziekenhuis uit mag!
  En gefeliciteerd met je blog! Ik volg je nog niet zo lang, maar ik vind je blog geweldig! Op naar het volgende half jaar (=

  [Antwoord]

 54. Renate

  Ten eerst gefeliciteerd met je blog! Dat is wel super leuk! En ten tweede heel veel sterkte. Ik hoop dat je snel het ziekenhuis uit mag. En goed van je dat je door blijft eten! Blijven vechten. Kus, Renate.

  [Antwoord]

 55. Manon

  Heel veel sterkte in het ziekenhuis! En blijf lekker dooreten, je bent een prachtig meisje.

  Gefeliciteerd met je blog, een half jaar is al een hele tijd. Op naar een jaar :)

  [Antwoord]

 56. Femke

  Wat vervelend dat je in het ziekenhuis ligt zeg! Heel erg veel sterkte, ik weet zeker dat je het kunt.
  Hoop echt dat je er snel weer uit mag! <3 Ennn, nog gefeliciteerd natuurlijk! Een halfjaar; super wat je al bereikt hebt!

  [Antwoord]

 57. My Linh

  Oef, dat moment is vast zwaar voor je geweest! Ik wil je heel veel succes wensen. Je komt er sowieso. Dat geloven wij allemaal. Heel veel sterkte! Concentreer je op je gezondheid en maak je geen zorgen om je blog (die blijft leuk :D). Gefeliciteerd met het½ jaar bestaan van je blog ^^

  [Antwoord]

 58. beautyfromthedeep

  Van alle bloggers heb ik denk ik nog het meeste respect voor jouw. Zelfs in dit artikel schrijf je op zo’n leuke manier. Echt heel veel sterkte en gefeliciteerd met het 1/2 bestaan van je blog!

  Xx

  [Antwoord]

 59. sophie

  Gefelciteerd met een half jaar bestaan van je blog! En super veel sterkte in het ziekenhuis!

  [Antwoord]

 60. Christa

  Beterschap!!

  [Antwoord]

 61. Luna

  Jiami, wat ontzettend heftig voor je meid. Jammer dat je niet kan bloggen, we zullen je missen maar we wensen je heel veel sterkte daar in het ziekenhuis! Gefeliciteerd met het halfjaar bestaan van je blog ook. Je mag trots zijn op je blog! Liefs, Luna

  [Antwoord]

 62. Danielle

  Heel veel sterkte!

  [Antwoord]

 63. The Fashion Plaza

  Wat vreselijk voor je. Probeer elke dag heel veel calorien te eten, hoe sneller je weer uit het ziekenhuis komt.

  [Antwoord]

 64. Britt

  Wat een heavy verhaal meis! Hoop dat het gauw weer wat beter gaat en hiep hiep hiep HOERA voor je blog!

  [Antwoord]

 65. Anne

  Ach meis toch.
  Wat kut dat je nu toch in een kinderziekenhuis opgenomen bent.
  Maar ik weet zeker dat je je sterk houd, het stemmetje verslaat, en weer helemaal de oude jij word.
  En nu het leuke deel; GEFELICITEERD. <3
  Ik vind het super om te zien wat je allemaal bereikt hebt. Wauw, daar zou ik alleen maar van kunnen dromen.
  I believe in you!
  Knuffel,
  Ann.

  [Antwoord]

 66. Roos

  Heavy zeg.. Vind het heel naar om te lezen en hoop echt dat je snel geneest <3 Je bent heel mooi en dat moet je nooit vergeten.

  En idd, ben maar trots, je hebt al heel veel bereikt en ik hoop ook nog zoveel te bereiken met mijn net nieuwe blog. Ik vind het echt knap van je! Rust goed uit en vecht meid.

  [Antwoord]

 67. Evelien

  Super veel sterkte in het ziekenhuis! Ik weet zeker dat je er boven op komt! Ook nog gefeliciteerd met je blog! :)

  [Antwoord]

 68. Julia

  Veel sterkte en ik weet zeker dat je beter wordt! En gefeliciteerd met je blog!

  [Antwoord]

 69. nadia

  Jiami….. ik ben er echt stil van geworden, ik moest echt huilen toen ik het las. ik vind het echt bijzonder hoe je nog zo blij kan blijven, tenminste zo leek het toen ik alles las. mja het is wel beter dan te gaan huilen ofzo. maar jiami, je kan het.. je gaat beter worden en je gaat je dromen waarmaken en je gaat nog heel ver komen met je blog, hoop ik. ik ben hier voor je.. ik wou dat ik nu naar je toe kon komen in het ziekenhuis en een hele lange knuffel kon geven, echt. ik hoop dat je snel de kans krijgt om dit te kunnen lezen, niet alleen mijn reactie maar alle reacties. maarja, gefeliciteerd met je blog !!!!!!!!!

  [Antwoord]

 70. Larissa

  Hey meis wat vervelend dat je toch in het ziekenhuis nu ligt! Toch voel en lees ik heel veel positiviteit uit je artikel en dat is echt heel fijn en bijzonder dat je dat nog kan overbrengen. Je bent een prachtig meisje en ik hoop dat je snel ‘opknapt’ en weer naar huis mag. Heel veel sterkte en ook natuurlijk van harte gefeliciteerd met de halve verjaardag van je blog!

  [Antwoord]

 71. Roos

  Ik vind het knap dat je nog zo positief blijft! Heel veel sterke, en gefeliciteerd met je blog!
  xoxo

  [Antwoord]

 72. Eva

  Ach meis toch! Wat vervelend nou. Ik vind het heel goed en stoer dat je er nog zo positief in staat, jij komt er wel. En knap dat je weer goed eet, en dat je zelfs een stukje vlaai at! Weet wel dat wij achter je staan. We zullen je missen! Veel beterschap en sterkte! Veel liefs, een kus en een knuffel van Eva

  [Antwoord]

 73. Esmée

  Heel veel sterkte en toch van harte proficiat met het half jarig bestaan!

  Liefs

  [Antwoord]

 74. Rianne

  Lieve Jiami,
  Ik heb je blog een tijdje niet gecheckt vanwege school. Ik schrik hier echt heel erg van. Zoals ik je een jaar geleden heb gezien, zo vrolijk en vriendelijk. Ik vind het echt vreselijk hoe je er nu aan toe bent.. Ik zou zo graag iets voor je willen doen, maar het kan niet. Ik probeer je te steunen. We staan klaar voor je.
  Het komt weer goed, je komt er weer bovenop! Ik denk aan je ♥

  Liefs Rianne

  [Antwoord]

 75. Sylke

  Hey Jiami!
  Wat erg dat je in het ziekenhuis ligt. Ik wens je zoveel sterkte, geluk en beterschap toe. Als ik gelovig zou zijn, maar dat ben ik niet, dan zou ik voor je bidden. Het is heel raar om te weten dat je ergens bent en ergens in het ziekenhuis ligt. Rianne zei dat ze erg geschrokken was. Ik weet bijna niet eens wat ik nu precies moet zeggen. Ik wil je feliciteren met je blog die een halfjaar bestaat! Ik ga proberen mensen naar je site toe te lokken op gSm en ik wil wedden dat Rianne me helpt. Ik hoop dat alles snel beter gaat!
  Liefs, Sylke x

  [Antwoord]

 76. Lotte

  Heeeeel veel sterkte! En beterschap! Ik snap het helemaal dat er minder berichten komen en ik hoop dat je er snel weer bovenop komt! En natuurlijk gefeliciteerd, je hebt al heel veel bereikt!

  [Antwoord]

 77. Beautyxkusjex

  Aahh, knap maar weer snel op meid! Gefeliciteerd met je half jarig bestaan van je site!

  [Antwoord]

 78. Indira

  Jeetje, ik had het idee dat het al stukken beter ging :( Ik hoop dat je er echt snel bovenop komt! Lijkt me zo eng en eenzaam heel de tijd maar liggen in een ziekenhuis… Sterkte!

  [Antwoord]

 79. dewi

  heel veel sterkte meid! en gefeliciteerd met je blog! ♥

  [Antwoord]

 80. Renee

  Hee meis, jezus was heftig. Ik schrok echt eventjes. Maar ik geloof in je, en ik geloof ook dat alle mensen die zo positief als jij in het leven staan als jij er altijd bovenop zullen komen! Geloof in jezelf, en zorg ervoor dat die ziekte oprot! Je kan het! Ik geloof in je, X Renee

  [Antwoord]

 81. Emilia

  Oh jeemig, wat naar! Ik schrok echt een beetje van dit bericht, ik dacht juist dat het steeds beter ging omdat je af en toe vertelde dat je wat extra’s had gegeten :(. Heel knap dat je hier zo open over kan vertellen, en je klinkt ook zo positief!
  Ennn gefeliciteerd met je bloghalfjaar! Ik volg je al ongeveer vanaf het begin en je blog is echt zo tof, ik verbaas me er steeds over dat je dat zo jong al zo bereikt hebt.
  Heel veel sterkte topper, je kan het! X

  [Antwoord]

 82. larissa

  Veel sterkte ! Ik schrok wel even van je berichtje hoor maar gelukkig eet je gewoon goed :). Snel beter worden he ? En gefeliciteerd met je blog je verdiend het!

  [Antwoord]

 83. www.levande1.blogspot.nl

  Wow super heftig. Sterkte meid! je komt er boven op ik weet het zeker. Je bent sterk en ik vind je een top meid. Liefs, Melina

  [Antwoord]

 84. Eline

  Hey, ik ben op je site terechtgekomen via Girlscene. Wat een nare ziekte is het ook.. ik moest ineens aan dit verhaal denken: http://www.marksdailyapple.com/i-cannot-imagine-living-any-other-way/#axzz26cl1gNCL hopelijk is je engels goed genoeg hiervoor :)

  [Antwoord]

 85. Song- Thanh

  Heel veel sterkte! En gefeliciteerd met je blog,in dat ene halfjaartje heb je heel veel bereikt. : ) En mijn schoenen van Zara (zwart met gouden hak) en Van Haren! X

  [Antwoord]

 86. Mariette

  Lieve meid,
  Je bent een kanjer dat je dit allemaal met ons durft te delen. Ik ben trots op je dat je dit allemaal met zulke grote moed aangaat en ik weet zeker dat je met zo’n instelling de kracht kan vinden om te genieten van alle mooie dingen om je heen en beter te worden. Het zal niet altijd even makkelijk zijn maar geef nooit op! Je ligt alleen in je ziekenhuisbed, maar bedenk dat je ouders, familie, vrienden en lezeressen altijd een beetje bij je zijn.
  Liefs van Mariette, iemand die nog maar kort je blog leest maar al zo geïnspireerd is. Keep up the good work!

  [Antwoord]

 87. Sarah

  Ik schrik hier van…wat erg dat je in het ziekenhuis ligt…Ik hoop dat het daar niet al te erg is (je hebt meerdere malen gezegd dat je dit absoluut niet wou en dat snap ik!) en dat je snel weer naar huis kan. Beterschap is in deze situatie misschien wat ongepast, maar uiteindelijk staat het wel voor wat we allemaal denken: We hopen dat je snel beter wordt.

  En wat tof dat je blog een half jaar bestaat vandaag! Gefelicitee-heerd! Je hebt ongelooflijk veel bereikt met je blog in dat half jaar, je mag er trots op zijn! Dat je nog veel meer mag bereiken, je blog groter wordt en meer lezers krijgt.

  [Antwoord]

 88. saphira

  heeei meid,

  heftig zeg, ik herken het wel ik heb sinds afgelopen ook oktober ook meerdere keren in het ziekenhuis gelegen maar ik kreeg vreselijk genoeg wel iedere keer sondevoeding.

  liefs en veel succes!

  [Antwoord]

 89. Melissa

  Wat naar om te horen dat je in het ziekenhuis ligt. Maar ik vind je wel heel moedig! Ik merk aan je dat je beter wilt worden, en dat je daar je best voor doet, dat is al een overwinning op zich. Vind het ook knap dat je dit allemaal deelt met je bezoekers. Sterkte! You can do this!

  [Antwoord]

 90. sara

  Wat vervelend dat je in het ziekenhuis ligt!
  Nog gefeliciteerd met het half jarige bestaan van je blog!
  Hopelijk sterk je snel aan!
  Xx<3

  [Antwoord]

 91. Sharon

  Toen ik de titel las schrok ik me rot! Maar het is natuurlijk al een hele goede stap dat je nog wel WIL eten.
  En heel erg gefeliciteerd met je blog!

  Kusjes,
  Sharon

  [Antwoord]

 92. Renate

  Je mag zeker trots zijn op wat je bereikt hebt met je blog, maar dat mag ook wel met zo’n geweldige blog! En heel erg veel sterkte, hopelijk ben je snel weer beter!

  Liefs.

  [Antwoord]

 93. Anne vdh

  Wat vervelend voor je dat je in het ziekenhuis nu ligt. Maarja, als het moet dan moet het helaas:( Heel veel sterkte in ieder geval daar!

  Wat heb je ontzettend veel volgers in een korte tijd bereikt, goed zeg! Alles wat je met je blog hebt bereikt mag je trots op zijn, yay!

  [Antwoord]

 94. martina

  Ik vind het heel vervelend voor je dat je in het ziekenhuis ligt.
  Het is zeker niet makkelijk om daar zo lang te zijn en beperkt te
  worden in je doen en laten. Ik hoop dat je er sterker uit komt!

  Heel veel beterschap!

  [Antwoord]

 95. Ise

  Heel veel beterschap! Je weet er toch nog een mooi positief bericht van te maken, knap!

  [Antwoord]

 96. tineke

  Heel veel beterschap! Ik vind het echt heel stoer van je dat je er zo open over wilt praten, ben je misschien nog een inspiratie voor andere meiden om beter te worden! Hopelijk mag je snel weer naar huis.

  [Antwoord]

 97. Leonella

  Heey ik reageer eigenlijk nooit maarrrr…. ik wil je via deze weg even heel veel sterkte wensen!

  [Antwoord]

 98. Dhini

  wat vervelend! Sterkte en heel veel beterschap

  [Antwoord]

 99. Limoentje

  Poe, weet niet zo goed hoe te reageren. Het is nogal een heftig verhaal. Zoals voorgangers ook al zeiden; knap dat je het zo positief weet te verwoorden.
  Ik wens je heel veel sterkte en kracht toe de komende tijd!

  [Antwoord]

 100. debby

  Jeetje meid hier word ik even stil van! Ik wil je heel veel sterkte en kracht toe wensen dat je deze ziekte overwint. Ik vind het moedig van je dat je zo openhartig je verhaal verteld en ondanks dat positief blijft.

  [Antwoord]

 101. Kimberly

  Wat heftig en vervelend zeg dat je nu in het ziekenhuis ligt.. Ik vind het knap van je dat je wel zo positief blijft!! Heel erg veel sterkte meis!! En blijf vooral positief!!

  [Antwoord]

 102. Loes

  Wat naar dat je toch in het ziekenhuis bent belandt. Maar ik merk aan de manier waarop je er zelf over praat (schrijft..) dat je echt wel de wilskracht hebt om er zo snel mogelijk weer uit te komen. Ik geloof in je! Het komt snel weer goed :)

  [Antwoord]

 103. Roxanne

  Ik kwam net via via voor het eerst op je blog terecht en ben er helemaal stil van. Ik wil je veel sterkte wensen in het ziekenhuis! En natuurlijk feliciteren met je blog. Ik hoop dat je daar veel kracht en steun uit kunt halen.

  [Antwoord]

 104. Liliane

  Je weet het al want ik zeg het vaak maar ik wens je veel sterkte toe.
  En natuurlijk weer de nodige knuffels 8—–O—–8 x 283493 ;)
  Ik ben ook trots op je dat je het al zo ver hebt weten te schoppen met je blog (haha, dit klinkt best raar maar je weet wat ik bedoel, het is gewoon heel knap en gaaf enzo!)
  Ik kan me voorstellen dat het je extra energie geeft, dat doet mijn blog bij mij ook :)

  [Antwoord]

 105. Anouk

  Jeetje wat ontzettend erg:(. Had niet verwacht dit bericht te lezen meis. Ik hoop dat het snel wat beter met je gaat. Heel veel sterkte en een dikke knuffel. Natuurlijk ook van harte gefeliciteerd!!

  [Antwoord]

 106. Anita

  Ik volg je nog maar kort maar wil je het beste wensen, beterschap en ik hoop dat je weer gauw naar huis mag.
  Sterkte!

  [Antwoord]

 107. Mystylehistory

  Wat verschrikkelijk voor je! Heel veel beterschap toegewenst. :)

  Wel gefeliciteerd met je blog! Ik vind het superknap dat je in zo korte tijd al zoveel volgers hebt, vooral omdat je nog zo jong bent! Keep it up!

  Liefs

  [Antwoord]

 108. Charlotte

  Heel veel sterkte lieve Jiami!
  Je houd je sterk dat zie ik en alles komt goed<3
  Sterkte en gefeciliteerd met je blog! <33
  xxxxxxx

  [Antwoord]

 109. Krissi

  Hey! Ik ken je blog pas een paar dagen maar ik vind hem echt te gek. Je bent een super leuk persoon en ook zo creatief. Ik wens je veel sterkte!

  [Antwoord]

 110. Annabel

  Wat een leuk en droevig moment in één! Ik hoop dat alles snel weer beter met je gaat, en als je ontslagen wordt uit het ziekenhuis maken we er dan gewoon een feestje van :)

  [Antwoord]

 111. Rose

  arme meid, sterkte!

  [Antwoord]

 112. Lana

  Echt rot dat je in het ziekenhuis ligt! :( Hopelijk mag je snel terug naar huis. We zijn allemaal trots op je, dat je zo goed eet. Blijven doorzetten he!
  & woow, gefeliciteerd! Mijn blog bestaat al 8 maanden en ik heb in totaal 281(!) reacties. :( Maar toch ben ik heel blij voor je dat je blog zo’n succes is. :)

  [Antwoord]

 113. Lovethatmakeup

  Heel veel sterkte! Komt hopelijk snel goed met je

  [Antwoord]

 114. Sophie

  In het ziekenhuis… Wauw… Heftig, ik ben ook even stil. Maar ik ben ervan overtuigd dat je er sterker uit komt!

  Maare, het zonnige! GEFELICITEERD! (weet, beetje laat sorry) Happy blog b-day to youuuuu!
  Het is een super leuke blog, en je verdient die volgers en reactie’s en liefde, enn… Weet ik veel welke positieve dingen nog meer!

  Succes!

  -Xxx- Sophie

  [Antwoord]

 115. Cynthiiaa

  Afschuwelijk dat je toch nog naar het ziekenhuis moet, terrible. Hopelijk kun je jezelf een beetje vermaken en de po.. faalt. Ik werk op dit moment in de zorg, volgens mij zit dat echt verrot. Bij ons moeten sommige erop zitten, in plaats van zo een stoel. Hopelijk ben je er weer snel uit, geloof in jezelf, dat is het belangrijkste lady! :) Wauw, alweer een half jaar aan het bloggen en amazing statistieken? Keep up the good work baby! Sterkte, hopelijk ben je er snel weer uit!

  [Antwoord]

 116. Ruth

  Ik kwam net per toeval je blog tegen en heb je verhalen gelezen over je eetstoornis. Ik ben er helemaal stil van. Wat ontzettend heftig en wat heb ik een bewondering voor je positivisme en je kracht. Ik wil je ontzettend veel sterkte wensen met het overwinnen van je ziekte. Geloof in jezelf, want je kunt het!

  Daarnaast: van harte gefeliciteerd met het half jarig bestaan van je blog. Je schrijft ontzettend goed en op een heel volwassen manier. Ik had in eerste instantie niet door dat je pas 13 bent. Ga zo door!!!

  [Antwoord]

 117. writerinheels.wordpress.com

  Wat rot voor je! Gelukkig wil je graag beter worden, probeer daar maar aan vast te houden :)

  [Antwoord]

 118. Marieke

  Heel veel sterkte, het gaat helemaal goed komen! Echt super dat je zo positief bent, positieve mensen hebben de wereld :D En wat betreft je blog: je hebt in een half jaar zoveel bereikt! You go girl!

  [Antwoord]

 119. Suzanne :3

  Super vervelend voor je dat je naar het ziekenhuis moet, ik hoop voor je dat je er snel weer weg mag! Veel sterkte!

  [Antwoord]

 120. Amina

  You can do it, girl!

  [Antwoord]

 121. Vintagirie

  Dit is de eerste keer dat ik op je blog ben, maar wat vind ik het fijn dat je zoveel steun krijgt. Ik weet niet wat er aan de hand is, maar ik wens je heel veel sterkte. Het is nooit leuk om zo lang in het ziekenhuis te liggen. Vanaf nu ga ik je volgen en ga ik je opfleuren met mijn reacties :p

  [Antwoord]

 122. Jolien

  Lieve, lieve Jiami. Ik hoop dat je heel, heel snel weer opknapt, want dit is natuurlijk heel naar :( Ik zal aan je denken!

  En over je blog, het is super knap hoe jij in een half jaar dit allemaal al hebt neergezet en dat terwijl je pas 13 bent! Je bent altijd zo positief en lief, ook op de blogs van anderen. Je gaat een grote worden in de blogwereld, let op mijn woorden ;)

  [Antwoord]

 123. Elise

  Dat is behoorlijk heftig als je niet mag lopen… Ik hoop dat je sterk kunt zijn. Je moet dit overwinnen. Zet hem op! Ik hoop dat je heel snel beter wordt

  Mooij

  [Antwoord]

 124. Ivi

  hee meid, wow mega veel reactie’s. Daar word je toch al blij van he ?
  Wat vervelend voor je…. en dan ook nog 2 weken lang. Je hebt welg geluk dat het eten een beetje te eten valt ik heb namelijk wel eens anders gehoord en gezien. Gelukkig mag je nog een beetje bloggen :) en ik hoop voor je dat ook snel je vriendinnen en de rest van je familie mag langs komen. Nouja veel beterschap !
  xxxxx

  [Antwoord]

 125. Maria

  Ik herken het allemaal! veel sterkte!
  xx

  [Antwoord]

 126. Janniek

  Heel erg veel sterkte meid! Je gezondheid gaat natuurlijk voor bloggen !

  [Antwoord]

 127. Roseary

  Wat vervelend dat je nu in het ziekenhuis ligt. Alle sterkte toegewenst! En hopelijk mag je het ziekenhuis snel weer verlaten!

  [Antwoord]

 128. Cariena

  Hee Jiami, sinds vandaag heb ik jou blog als het ware ‘ontdekt’. Ik vind hem er echt super mooi uit zien en zat een beetje tussen je blogposttitel’s te kijken welk artikel ik als eerste zal lezen. Ik heb wel voor een heftig artikel gekozen vind ik. Echt rot dat je naar het ziekenhuis moest! Ik heb hierna ook je andere personal artikel gelezen. Ik wil verder nog even laten weten dat ik vind dat je erg mooi schrijft, ik heb je blog op bloglovin tussen mijn favorieten gezet en ga verder je artikels lezen. Liefs xx

  [Antwoord]

 129. Dani

  Wat erg dat het zover is gekomen,
  ik hoop dat je heel snel weer beter wordt!
  Het is wel heel goed van je dat je gewoon eet,
  dat lijkt me erg moeilijk als je anorexia hebt…
  Heel veel succes en sterkte!
  xx

  [Antwoord]

 130. Lily Catherine

  Wat erg allemaal, je vertelt het echt alsof het niets is!
  Heel veel sterkte Jiami, je hebt echt een enorm succes behaald in een half jaar!
  liefs!

  [Antwoord]

 131. JC

  Nooooo~ je ligt net in het ziekenhuis op mijn verjaardag O.O ik kan wel huilen XD
  Okay, grapje…maar het is wel waar dat ik dan jarig ben. OMG, waarom reageer ik nog op een blog van weet ik veel hoelang geleden….

  [Antwoord]

Laat een comment achter

:| :p :o :love: :lol: :kiss: :D :$ -_-

MENU