web analytics

Translate

Sieraden combineren ♥ armcandy

vrijdag 02 mei 2014

Hi allemaal! Ik krijg laatste tijd best veel complimenten over mijn sieraden. Dat ik ze leuk combineer, dus ik dacht, is het niet leuk daar een video over te maken? :) Bij deze! Een video over sieraden combineren en armcandy. Want seriously, ik vind sieraden echt heel erg leuk!  Veel kijkplezier en vergeet niet te abonneren, daar zou je me heel erg mee helpen.

Meer info over de Dutch YouTube Gathering: klik hier.


Outfit 1
Blouse Urban Stilleto
Rok H&M
Ketting 
Eve Wild
Schoenen Loavies
Jack Loavies
Horloge Daniel Wellington
Bovenste armband Lana’s sieraden
Onderste armband Loavies
Ketting Eve wild
.
Outfit 2
Top Fashiable
Rok Asos
Vestje H&M
Schoenen Sperry
Oogjes armband Piefie
Love armband Lana’s sieraden
Quote slaafarmband Speechless Jewellry
Slaafarmband Lucardi
Horloge Triwa
.
Outfit 3
Top Loavies
Broek Topshop
Schoenen Boohoo
Armbanden Sal Y Limon
.
Outfit 3
Top Lookbookstore
Rok Asos
Schoenen Duo Boots
Hoed H&M
Set blauwe armbanden Invito
Set zwarte armbanden 
Lana’s sieraden
Ringen Eve Wild
CATEGORY Videos
TAGS

38 comments op “Sieraden combineren ♥ armcandy”

 1. Itisromane

  Ik vind het zo tof dat jij een van de weinige mensen bent die ook net als mij zo “petite” is en dat perfect kan stylen met leuke outfits!
  Keeeep it up. xo

  [Antwoord]

 2. Sophie

  Super leuk gecombineerd! Aaah, ik heb zoveel zin om je te zien bij de DYTG en hopelijk ook morgen bij de Beautygloss Party :love:

  [Antwoord]

 3. floor

  ben jij echt 14 ? dat verwacht je namelijk niet hahah

  [Antwoord]

  Jody Reply:

  12.

  [Antwoord]

  Manon Reply:

  What the hell Jody? Jiami lijkt gewoon 14 ofzo…

  [Antwoord]

  BijouxAndNails Reply:

  Ik zou Jiami 16 schatten :o

  Mihriban Reply:

  Ze is 14 dat had ze vertelt in haar TMI tag video

  [Antwoord]

  Noa Reply:

  Ze is geloof ik jonger dan ik en ik ben net zoals zij 14 maar ze ziet er echt wel ouder uit haha, op video/foto’s in iedergeval want ze is wel kleiner dan ik. Ik zou haar ook 16 schatten.

 4. Selina

  Super leuk :love:

  [Antwoord]

 5. Julia

  Ah super leuk gecombineerd! :love: ….er komen weer ideetjes boven…. Haha

  [Antwoord]

 6. nutellababe

  Wauw wat leuk! :love:

  [Antwoord]

 7. Tessa

  Leuke video! Ik vind armcandy echt tof en het valt me ook altijd op bij jouw outfitfoto’s dat je accessoires er bij passen. Heel leuk!

  Alleen in de beschrijving staat 2 keer outfit 3, dus dat is klein foutje denk ik.

  [Antwoord]

 8. Simone

  Wat een toffe armbanden! En ik hoop dat ik je zie, tijdens de Youtube Gathering! Ik moest wel gaan, want het is in mijn woonplaats, wat de ultieme kans was om mijn favoriete youtubers te zien! :love:

  [Antwoord]

 9. britt

  Leuk! :kiss:

  Ben je trouwens echt pas 14? Ik had je veel ouder geshot.

  [Antwoord]

 10. Maaike

  wauw wat geweldig voor je dat jij ook bij dat youtube ding hoort! je groeit echt onwijs snel. Je video’s worden steeds beter en elke week verras je me weer met een leek onderwerp. als ik je een kleine tip zou kunnen geven, soms ga je een beetje snel van de ene outfit naar de anderen en dan heb ik het nog niet heel goed gezien.

  [Antwoord]

 11. Marijne

  Hey Jiami, leuke video! Ik heb een vraagje, ik dacht dat je zo’n video had: what’s on my iPhone maar ik vind hem niet meer. Maar goed hoe heet dat ook alweer als je zo een zeg maar extra foto over je foto doet met een kleine tekst bijvoorbeeld sweaters weater ofzo. Haha hele uitleg

  [Antwoord]

 12. Christa

  Super mooi gecombineerd!! :)

  [Antwoord]

 13. Cynthia

  Wat heb je er weer een leuke video van gemaakt! Leuk onderwerp ook, ik vind de sieraden altijd zo mooi (:

  [Antwoord]

 14. Cynthia

  Wat heb je er weer een leuke video van gemaakt! Leuk onderwerp ook, ik vind je sieraden altijd zo mooi (:

  [Antwoord]

 15. Marleen

  Jehoee ik hou van sieraden :love: , die eerste outfit vind ik zo mooi met de kleuren zwart goud en bordeaux (hoop dat ik het goed schrijf) Ik hoopte dat ik ook nog wat over je ringen kreeg te zien want de laatste tijd begin ik ringen steeds leuker te vinden. ook van die ringen die je wat meer bovenaan je vingers draagt (als je snapt wat ik bedoel) alleen die heb ik nog nooit ergens gezien.. weetje waar ik dat zou kunnen kopen? x

  [Antwoord]

 16. Beautydagboek

  Mijn complimenten voor je supermooie video! Echt heel leuk gedaan :) Ik hou ook erg van armcandy, maar heb weer nieuwe inspiratie opgedaan, thanks!

  [Antwoord]

 17. Lisanne

  Aaah wat een geweldige video Jiami! Echt prachtig. Alles klopt gewoon. Mijn complimenten! Ik vind dat je de sieraden leuk combineert en mooie outfits ook. Ik merk zelf dat ik de laatste tijd ook steeds meer sieraden ga dragen. Vind ik leuk!

  [Antwoord]

 18. Tessa

  Ik draag zelf eigenlijk nooit armbanden.. wel heel vaak ringen hihi! Leuk filmpje ! c:

  xxx

  [Antwoord]

 19. Susanne

  Ik blijf me altijd verbazen hoe tof jij je video’s bewerkt! Echt mijn complimenten daarvoor! Ik vind armcandy super leuk maar dan wel met échte zilveren/gouden sierraden. En dat kost veel geld…. dus armcandy zit er bij mijn nog niet in. Misschien toch kijken naar leuke ‘neppe’ zilveren armbanden haha.

  [Antwoord]

 20. Tessa | Raspberry & Ripped Jeans

  Hele leuke inspiratie! Ik draag sons wel armbanden maar ik wil het eigenlijk vaker doen! Het is zo leuk!

  [Antwoord]

 21. Desmain

  Ik heb zo’n bewondering voor jouw editkunsten! Wat heb je de video weer leuk bewerkt!

  [Antwoord]

 22. Amelie

  Mooie video! Leuke sieraden heb je allemaal!

  [Antwoord]

 23. Dionne

  Wat een leuke video!

  [Antwoord]

 24. Emma

  Heel leuke video, en ohmy je hebt zulke toffe sieraden!
  Al vind ik ze soms persoonlijk een beetje too much haha.
  Liefs Emma :love:

  lifethingsbyemma.blogspot.com

  [Antwoord]

 25. Isabella

  Super leuke video! Ik ben toevallig de laatste tijd ook heel veel bezig met armcandy:) Het is gewoon zo leuk om er allemaal verschillende combinaties mee te maken. Ik moest op een gegeven moment oppassen dat mijn blog niet te eentonig werd, omdat ik eerst een artikel armcandy had, toen weer Chevron Bracelets met studs maken (armcandy zelf maken dus)… En ik kon er maar niet mee stoppen, haha!

  x

  [Antwoord]

 26. Noa

  Trouwens Jiami! Kan je eens een schoenen stash video maken? of foto’s. Want jouw schoenen zijn :love:

  [Antwoord]

 27. lisa

  Suuuperleuke vid! Ik zou graag willen weten waar jij sal y limon armbanden koopt want ik vind ze praaachtig<3

  [Antwoord]

 28. Trendy-Sieradenbox

  Heel erg mooi! Ik hou van sieraden.

  [Antwoord]

 29. nenacecilia

  Leuk gedaan! :)

  [Antwoord]

 30. alexa

  wat een heel erg leuk filmpje met prachtige outfits!!

  [Antwoord]

 31. Eva

  Weer een superleuke en inspirerende video! Ik heb gelijk zin in om sieraden te kopen.. Het staat je ook allemaal geweldig, je bent echt heel erg mooi!

  [Antwoord]

 32. Manon

  Wauw, wat een mooi geedit filmpje!

  [Antwoord]

 33. Daphne

  Leuk filmpje! Zou je ook een post of filmpje kunnen maken over je ringen. Ik ben namelijk echt fan van het dragen van veel ringen, maar ik heb geen idee waar ik dit het beste kan kopen… En dan vooral ringen die ik aan de bovenkant van mijn vinger kan dragen. Je zou me hier enorm mee helpen!!

  X Daphne

  [Antwoord]

Laat een comment achter

:| :p :o :love: :lol: :kiss: :D :$ -_-

MENU